2018-01-30 07:01:59• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Váratlan nagy sikerekre számíthat

Napi horoszkóp január 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Lendületesen, energikusan töltheti ezt a napot. Mindig sikerül majd egy lépéssel a többiek előtt járnia. Este egy csábító ajánlattal keresi meg valaki.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Rák jegyében áll. Kissé fejfájósan indul a nap, és fáradtnak is érzi majd magát. Az elmúlt időszak feszültségei megviselték. Fontos, hogy nagyon figyeljen a táplálkozására, és erősítse az immunrendszerért. Tartózkodjon minél többet a friss levegőn, ez jót fog tenni önnek.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma a szerencse kegyeltje lesz! Menjen el azokra a találkozókra, amik a későbbiekben hasznot is hozhatnak. Egy lottószelvényt is érdemes kitöltenie... Ma sok dolgot be tud fejezni.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma nehezebben tudja ellátni a kötelességeit. Nincs mit tenni, jól vagy rosszul, de túl kell jutnia ezen a napon. Végül is sikerülni fog ez a dolog. Ön sokkal erősebb, mint gondolja.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Rengeteg a tennivalója, és először nem is tudja majd, mivel kezdje a mai munkát. Dél felé már lesz egy jó terve, hogy hogyan tud hatékonyan dolgozni, és ez egész jól kifizetődik. Azt a kevés stresszt könnyedén elviselheti, még a lemaradásából is sokat tud majd behozni. Este marad ideje zenét hallgatni, és egy jó könyvet olvasni.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Rendkívül maximalista. Talán éppen önmagával szemben elégedetlen, pedig ennek semmi oka nincsen. Alapjában véve jól megy a sora, és a szerencse is ön mellé szegődött. Szerelme több törődést vár öntől.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A bolygók sok lehetőséget kínálnak ma önnek. Az egyik ezek közül az, hogy megismerkedhet valakivel, aki a későbbiekben sokat fog segíteni önnek, a magánéletében és a hivatásában is előnyhöz juthat általa.


Skorpió: X. 23. - XI. 21. 
Olyan emberekkel találkozik ma, és olyan szituációkban találja magát, amelyek merőben szokatlanok önnek. Egyszerűen elutasítani és száműzni ezeket teljesen elhibázott lépés lenne. Be kellene fogadnia az újat, a másfélét.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma teljes lendülettel halad előre. Minden napi kötelességeit szélsebesen el tudja intézni. Ismerőseivel, szomszédaival, barátaival, kollégáival érdekes beszélgetéseket folytathat, amelyek akár a hasznára is lehetnek. Egy laza este vár ma önre.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.
Váratlan nagy sikerekre számíthat. Már régóta várta ezt a kedvező fordulatot. Jól halad az élet útján. Munkahelyén is olyan helyzetek adódnak, melyeknek learathatja az erkölcsi és anyagi sikereit.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Fékezhetetlen akaraterővel lát feladatai megoldásához. Ennek természetesen megvan az eredménye anyagiak terén, de irigyeket is szerez sikereivel. Ez utóbbival ne törődjön, csak küzdjön bátran, haladjon előre!


Halak: II. 19. - III. 20.
Események és információk árasztják el, ezek egyszerre túl soknak tűnnek az ön számára. Túlterheltnek érezheti magát. Csak estefelé tér vissza a nyugalom. Már csak pihenni akar, polcolja fel a lábait, és lazítson.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: